Ajankohtaista

 • Linnis Erikoispostikortit
  10.10.2017

  Hip hei ja hurraa! Julkaisimme uuden Linnis-erikoispostikorttisarjan syksyn sateisia päiviä piristämään! Sarja sisältää pyöreät kortit ja ihanat kimaltavat glitter neliökortit. Kamulle, kullalle, murulle ja isille - kaikille löytyy oma korttinsa!

  Nämä hauskat erikoispostikortit saatavilla nyt jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.


 • Yhteistyössä: Anu Kovalainen
  09.10.2017

  Yhteistyömme kainuulaisen kuvaaja-kuvittaja-kirjoittaja Anu Kovalaisen kanssa syvenee. Syksyn 2017 aikana olemme julkaisseet paljon uutuuksia Anu Kovalainen by Linnapaperi-korttimallistoon. Tämän lisäksi päivänvalon sai upea taidekorttikokonaisuus Anu Kovalainen Photography & Art, jossa yhdistyvät Anun kauniit kuvat sekä hienot runomittaiset tekstit. Saatavilla on myös vuoden 2018 seinäkalenteri, johon Anu on luonut jokaiselle kuukaudelle oman pienen tarinan kynällä & kameralla.

  Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä Anun kanssa. Lisää Anu Kovalainen-uutuuksia on tulossa valikoimiimme loppuvuodesta sekä vuoden 2018 alussa!


 • Suomi 100 3D-kortit
  30.06.2017

  Suomen 100-vuotisjuhlavuosi näkyy myös Linnapaperin korttimallistossa. Suomen upeaa luontoa juhlistetaan uusissa 3D-korteissamme, jotka ovat nyt varastossa. Tilaa täältä!

  Muista myös Suomi Collection-korttisarjamme, jossa paljon juhlavuoteen soveltuvia postikortteja niin neliö- kuin panoraamakoossakin.