Ajankohtaista

  • Talven ja kevään lahjaideat kätevästi Karistopapin verkkokaupasta!
    06.02.2024

    Mietitkö lahjaa ystävänpäiväksi, ylioppilas- tai valmistujaisjuhliin, syntymäpäiviin tai muihin juhlahetkiin? Haluatko muuten vain ilahduttaa ystävää? Etsitkö laadukkaita kirja- ja toimistotuotteita kotiin tai työpaikalle?

    Karistopapin kuluttajaverkkokaupasta löydät laajan valikoiman sekä Karistopapin että Linnapaperin laadukkaita tuotteita: muisti- ja vieraskirjat, päiväkirjat, kansiot, lomakkeet, tilikirjat ja -vihkot, muut toimistotarvikkeet, kortit, tarrat, kalenterit, ym.

    Käy tutustumassa ja tee kivoja löytöjä!

    www.karistopap.fi


  • Uusi ihana Utuliini-tuoteperhe julkaistu - tuotteet saatavilla Karistopapin verkkokaupasta!
    28.06.2022

    Alkukesästä julkaistu ihana Utuliini-tuoteperhe on saanut hienon vastaanoton Linnapaperin jälleenmyyjiltä sekä kuluttajilta. Utuliini Illustrations on tuusulalaisen Ankku Höytön 2020 perustama tuotemerkki ja yritys, joka nojaa paitsi upeaan designiin myös vihreisiin arvoihin. Utuliini-tuotteiden visuaaliselle maailmalle ovat tunnusomaista hempeän heleät ja voimakkaat värit.

    Linnapaperin kanssa yhteistyössä toteutetut Utuliini-tuotteet pitävät sisällään erilaisia paperituotteita: kortit, vihkot, kierresidotut muistikirjat, rengaskansiot, kulmalukkokansiot, lahjakassit, lahjapaperit ja tarrat. Tuotteiden ulkoasussa on käytetty pääosin kahta kuosia: vaaleasävyinen "unikko" ja tummasävyinen "lupiini".

    Utuliini-tuotteet ovat ostettavissa kaikista hyvin varustelluista kirjakaupoista ja vähittäistavarakaupoista sekä muilta Linnapaperin jälleenmyyjäasiakkailta. Kaikki Utuliini-tuotteet löydät kätevästi myös Karistopapin verkkokaupasta (tuotteisiin pääset käsiksi esimerkiksi kirjoittamalla verkkokaupan hakukenttään "Utuliini")  Tutustu, ihastu ja osta omaksi tai lahjaksi!


  • Linnapaperin tuotteet myös Karistopapin kuluttajaverkkokaupasta!
    12.01.2022

    Tiesithän, että Linnapaperin tuotteita voit tilata kätevästi suoraan kotiisi Karistopap-verkkokaupastamme. Karistopap on Linnapaperi Oy:n omistama liiketoiminta-alue ja tuotemerkki. Kuluttajaverkkokaupastamme löydät paitsi korkealaatuiset Karistopapin klassikkotuotteet myös tuoreimmat korttiuutuudet, kalenterit, magneetit, avaimenperät, adressit ja paljon muuta mielenkiintoista.

    Käy tutustumassa ja tee kivoja löytöjä!

    www.karistopap.fi


  • Nyt on juhlan paikka – Linnapaperi täyttää 30 vuotta!
    04.06.2021

     

    Kesäkuun 12. päivä on todellinen juhlapäivä, kun Linnapaperi Oy täyttää kunnioitettavat 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tulemme järjestämään kesän aikana kilpailuja ja arvontoja sosiaalisen median kanavissamme sekä julkaisemaan muistoja vuosien ja vuosikymmenten varrelta – ota Linnapaperin Facebook ja Insta seurantaan, jos ne eivät jo ole! Jos pandemiatilanne sallii, pyöreitä vuosia juhlistetaan vielä erikseen alkusyksystä Keuruulla.

    Linnapaperi Oy perustettiin Jyväskylässä keväällä 1991 Mikko Linnan ja Soile Hiekkasalmi-Linnan toimesta. Virallisesti kaupparekisteriin yritys merkittiin 12.6.1991. Ensimmäisinä vuosinaan yritys toimi Jyväskylän ydinkeskustasta, Ilmarisenkadulta käsin: ensin kellarikerroksessa ja sitten katutasossa, Jyväskylän kävelykadun sykkeessä. 2000-luvun taitteeseen tultaessa liiketoiminta oli kasvanut, ja yritys päätti muuttaa toimitilansa Jyväskylän Viitaniemeen Sepäkadulle. Sepänaukion kulmalla sijaitsevasta punaisesta tiilirakennuksesta kortteja ja muita tuotteita toimitettiin asiakkaille yli kymmenen vuoden ajan.

    Keväällä 2014 Linnapaperin toiminnassa tapahtui seuraava suuri muutos, kun yrityksen kotipaikka siirtyi Jyväskylästä Keuruulle. Uusi koti löytyi Otavan Kirjapainokylästä – tiloista, jossa Linnapaperi Oy sijaitsee myös nykyään. Keuruulle muuton taustalla oli ennen kaikkea oman kotimaisen suunnittelun ja tuotannon merkittävä lisääntyminen. Uusi sijainti Keuruulla mahdollisti uusien kotimaisten korttien ja muiden paperituotteiden valmistuksen paikallisten kumppaniyritysten kanssa. Näistä laadukkaista ja vastuullisesti valmistetuista kotimaisista tuotteista Linnapaperi tunnetaan yhä edelleen.

    Syksyllä 2018 Linnapaperissa "viestikapula" siirtyi sukupolvenvaihdoksen seurauksena seuraavalle sukupolvelle, kun yrityksen vetovastuun ottivat harteilleen Mikko Linnan ja Soile Hiekkasalmi-Linnan lapset Tapani Linna (nyk. toimitusjohtaja) ja Sanna Linna-Rentto (nyk. tuotejohtaja).  Alkuperäiset yrittäjät jatkavat yhä mukana yrityksen kehittämistyössä tukien kokemuksellaan uusia yrittäjiä.

    Kesällä 2020 Linnapaperi Oy:n tarina sai jälleen uuden ja merkittävän juonenkäänteen, kun Karistopapin perinteikäs liiketoiminta siirtyi liiketoimintakaupassa osaksi Linnapaperi Oy:tä. Kaupan myötä yrityksen tuotevalikoima kasvoi yli 250 tuotenimikkeellä. Nykyään tuotevalikoima sisältää paitsi laadukkaat kortti-, tarra-, lahjatavara- ja paketointimallistot, myös kattavan valikoiman erilaisia kirja- ja paperijalosteita, kansiotuotteita, lomakkeita sekä muita toimistotarvikkeita. Jatkamme suurella ylpeydellä Karistopapin yli 100 vuotta kestänyttä kotimaisten kirja- ja paperijalosteiden tuotantoperinnettä! Karistopapin tuotteisiin voit tutustua kuluttajaverkkokaupassamme: www.karistopap.fi

    30 vuoden iässä Linnapaperi Oy on elinvoimainen ja kasvava perheyritys, jossa luotetaan vahvasti kotimaiseen osaamiseen ja perheyrittäjyyteen. Toimintamme tukijalkana ovat osaava ja ihana henkilöstömme sekä luotettavat asiakkaamme, joiden roolia yrityksen kehityksessä emme voi liikaa korostaa. Pohjimmaisena on kuitenkin kuluttajien kiinnostus tuotteitamme kohtaan. Mieltämme lämmittää suuresti, että tuotteistamme saatu kuluttajapalaute on varsinkin viime vuosina ollut todella positiivista ja rohkaisevaa. Otamme jatkossakin kaiken palautteen ilolla ja hartaasti vastaan.

    Me Linnapaperi Oy:n omistajat ja työntekijät olemme ylpeitä yrityksemme vaiherikkaasta historiasta sekä siitä, mitä olemme nyt ja mihin suuntaan matkalla. Valtavan isot kiitokset kaikille Teille Linnapaperin tarinassa mukana olleille ja oleville - kippis ja kumarrus!


  • Uudet #tulivaanmieleen-lahjatavarat nyt kaupoissa!
    03.03.2020

    Linnapaperin uudet #tulivaanmieleen-avaimenperät ja -magneetit ovat nyt myynnissä kaupoissa. Uudet mallit löydät muun muassa kaikista Prismoista.

    Hauskat ja ihanat avaimenperät ja magneetit soveltuvat hyvin lahjaksi, tuliaisiksi tai ihan vain omaksi iloksi arjen piristykseksi. Käy hakemassa omasi!




  • Linnapaperin kortteja saa nyt Prismoista!
    16.05.2019

    Linnapaperin kotimaiset kortit ovat nyt myynnissä valikoiduissa Prisma-myymälöissä. Toukokuussa tapahtuvan uudistuksen myötä Linnapaperin tuoreet ja monipuoliset korttiesillepanot löytyvät näistä yksiköistä:

    • Prisma Kaari (Kannelmäki, Helsinki)
    • Prisma Kouvola
    • Prisma Hämeenlinna
    • Prisma Kaleva (Tampere)
    • Prisma Limingantulli (Oulu)
    • Prisma Seppälä (Jyväskylä)
    • Prisma Keljo (Jyväskylä)
    • Prisma Palokka (Jyväskylä)

     

    Linnapaperin kortit ovat korkealaatuisia Avainlippu-tuotteita, jotka on valmistettu Joustenmerkityssä painossa. Monipuolisesta korttivalikoimastamme löydät ihanat ja erilaiset kortit kevään ja kesän juhliin. Käy tsekkaamassa ja hae omasi!

     

      Prisma Seppälä (Jyväskylä)                                      Prisma Kaleva (Tampere)


  • Mietteitä Maalta
    27.03.2018

    Ilolla ilmoitamme, että olemme aloittaneet yhteistyön kuhmolaisen tekstittäjäkuvaaja Paula Piiraisen kanssa Paula julkaisee elämänmakuisia tekstejä ja ajatuksiaan suositulla Mietteitä Maalta -sivustollaan Facebookissa www.facebook.com/miettitamaalta. Julkaisemme Paulan aiheista Mietteitä Maalta -tuotekokonaisuuden, johon kuuluu postikortteja ja muita paperisia painotuotteita sekä pienlahjatavaroita kuten magneetteja.

    Mietteitä Maalta -kortit ja -magneetit tulevat kauppoihin huhtikuussa. Tuotteita voi ostaa Linnapaperin jälleenmyyjiltä, joita ovat hyvin varustetut kirjakaupat ja lahjatavaraliikkeet sekä Prismat ympäri Suomen.


  • Anu Kovalainen UUTUUDET
    22.01.2018

    Ihanat Anu Kovalainen by Linnapaperi korttiuutuudet on nyt tilattavissa verkkokaupassa. Anulta on tulossa myös uusia magneetteja ja 2-os kortteja sekä paljon muuta kivaa kevään ja kesän aikana. Pysykäähän kuulolla!


  • Linnis Erikoispostikortit
    10.10.2017

    Hip hei ja hurraa! Julkaisimme uuden Linnis-erikoispostikorttisarjan syksyn sateisia päiviä piristämään! Sarja sisältää pyöreät kortit ja ihanat kimaltavat glitter neliökortit. Kamulle, kullalle, murulle ja isille - kaikille löytyy oma korttinsa!

    Nämä hauskat erikoispostikortit saatavilla nyt jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.


  • Yhteistyössä: Anu Kovalainen
    09.10.2017

    Yhteistyömme kainuulaisen kuvaaja-kuvittaja-kirjoittaja Anu Kovalaisen kanssa syvenee. Syksyn 2017 aikana olemme julkaisseet paljon uutuuksia Anu Kovalainen by Linnapaperi-korttimallistoon. Tämän lisäksi päivänvalon sai upea taidekorttikokonaisuus Anu Kovalainen Photography & Art, jossa yhdistyvät Anun kauniit kuvat sekä hienot runomittaiset tekstit. Saatavilla on myös vuoden 2018 seinäkalenteri, johon Anu on luonut jokaiselle kuukaudelle oman pienen tarinan kynällä & kameralla.

    Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä Anun kanssa. Lisää Anu Kovalainen-uutuuksia on tulossa valikoimiimme loppuvuodesta sekä vuoden 2018 alussa!


  • Suomi 100 3D-kortit
    30.06.2017

    Suomen 100-vuotisjuhlavuosi näkyy myös Linnapaperin korttimallistossa. Suomen upeaa luontoa juhlistetaan uusissa 3D-korteissamme, jotka ovat nyt varastossa. Tilaa täältä!

    Muista myös Suomi Collection-korttisarjamme, jossa paljon juhlavuoteen soveltuvia postikortteja niin neliö- kuin panoraamakoossakin.


  • #tulivaanmieleen Lahjatavarat
    05.06.2017

    Nyt tilattavissa Linnapaperin uutuustuotesarja #tulivaanmieleen. Sarja sisältää hauskat mietelausemagneetit ja avaimenperät, sarjassa myös pyöreät magneetit ja avaimenperät. Tuotteet on pakattu muovipakkaukseen, jonka voi ripustaa pikkiin.

    Lahjatavarauutuus #tulivaanmieleen on tilattavissa täältä.

     


  • Suomi Collection kesäuutuudet
    29.05.2017

    Tänä vuonna juhlimme 100-vuotiaasta Suomeamme. Juhlavuosi näkyy myös Suomi Collection korttisarjassamme. Tilaa kesän upeat korttiuutuudet täältä! Tutustu myös uutuuksiin Lappi Collection turistikorttisarjassa sekä uusiin Helsinki-kortteihimme.


  • Ryhmä Hau ja kaverit
    29.05.2017

    Linnapaperin tarravalikoima kasvaa! Saimme tarravalikoiimme paljon tuttuja lisenssihahmoja, mm. Ryhmä Haun, Frozenin Elsan ja Annan sekä paljon muita! Tutustu Linnapaperin laajaan tarravalikoimaan Tarrat-osiossa, josta löytyy myös paljon muita uutuuksia!

     


  • Uutuuksia Messages kortteihin
    29.05.2017

    Saimme 2-osaisten neliökorttien Messages-sarjaan ihania uutuuksia. Muista kevään ja kesän sankareita ihanalla kortilla!


  • Linnapaperi ja Anu Kovalainen yhteistyöhön
    17.01.2017

    Olemme riemuissamme yhteistyön pyörähdettyä käyntiin kainuulaisen valokuvaaja-taitelijia Anu Kovalaisen kanssa! Anun kamerasta ja kynästä lähtöisin oleva korttisarja Anu Kovalainen by Linnapaperi on nyt julkaistu ja se on ennakkotilattavissa verkkokaupastamme.

    Anun korteissa näkyy ja tuntuu elämä; korttien koskettavat tekstit ja kauniit kuvat sopivat moniin eri tilanteisiin. Lue Anun blogia tai kurkkaa Anun muita töitä hänen kotivisuiltaan.