Ajankohtaista

 • Suomi 100 3D-kortit
  30.06.2017

  Suomen 100-vuotisjuhlavuosi näkyy myös Linnapaperin korttimallistossa. Suomen upeaa luontoa juhlistetaan uusissa 3D-korteissamme, jotka ovat nyt varastossa. Tilaa täältä!

  Muista myös Suomi Collection-korttisarjamme, jossa paljon juhlavuoteen soveltuvia postikortteja niin neliö- kuin panoraamakoossakin.


 • #tulivaanmieleen Lahjatavarat
  05.06.2017

  Nyt tilattavissa Linnapaperin uutuustuotesarja #tulivaanmieleen. Sarja sisältää hauskat mietelausemagneetit ja avaimenperät, sarjassa myös pyöreät magneetit ja avaimenperät. Tuotteet on pakattu muovipakkaukseen, jonka voi ripustaa pikkiin.

  Lahjatavarauutuus #tulivaanmieleen on tilattavissa täältä.

   


 • Suomi Collection kesäuutuudet
  29.05.2017

  Tänä vuonna juhlimme 100-vuotiaasta Suomeamme. Juhlavuosi näkyy myös Suomi Collection korttisarjassamme. Tilaa kesän upeat korttiuutuudet täältä! Tutustu myös uutuuksiin Lappi Collection turistikorttisarjassa sekä uusiin Helsinki-kortteihimme.


 • Uutuuksia Messages kortteihin
  29.05.2017

  Saimme 2-osaisten neliökorttien Messages-sarjaan ihania uutuuksia. Muista kevään ja kesän sankareita ihanalla kortilla!


 • Ryhmä Hau ja kaverit
  29.05.2017

  Linnapaperin tarravalikoima kasvaa! Saimme tarravalikoiimme paljon tuttuja lisenssihahmoja, mm. Ryhmä Haun, Frozenin Elsan ja Annan sekä paljon muita! Tutustu Linnapaperin laajaan tarravalikoimaan Tarrat-osiossa, josta löytyy myös paljon muita uutuuksia!