Ajankohtaista

 • Talven ja kevään lahjaideat kätevästi Karistopapin verkkokaupasta!
  06.02.2024

  Mietitkö lahjaa ystävänpäiväksi, ylioppilas- tai valmistujaisjuhliin, syntymäpäiviin tai muihin juhlahetkiin? Haluatko muuten vain ilahduttaa ystävää? Etsitkö laadukkaita kirja- ja toimistotuotteita kotiin tai työpaikalle?

  Karistopapin kuluttajaverkkokaupasta löydät laajan valikoiman sekä Karistopapin että Linnapaperin laadukkaita tuotteita: muisti- ja vieraskirjat, päiväkirjat, kansiot, lomakkeet, tilikirjat ja -vihkot, muut toimistotarvikkeet, kortit, tarrat, kalenterit, ym.

  Käy tutustumassa ja tee kivoja löytöjä!

  www.karistopap.fi


 • Uusi ihana Utuliini-tuoteperhe julkaistu - tuotteet saatavilla Karistopapin verkkokaupasta!
  28.06.2022

  Alkukesästä julkaistu ihana Utuliini-tuoteperhe on saanut hienon vastaanoton Linnapaperin jälleenmyyjiltä sekä kuluttajilta. Utuliini Illustrations on tuusulalaisen Ankku Höytön 2020 perustama tuotemerkki ja yritys, joka nojaa paitsi upeaan designiin myös vihreisiin arvoihin. Utuliini-tuotteiden visuaaliselle maailmalle ovat tunnusomaista hempeän heleät ja voimakkaat värit.

  Linnapaperin kanssa yhteistyössä toteutetut Utuliini-tuotteet pitävät sisällään erilaisia paperituotteita: kortit, vihkot, kierresidotut muistikirjat, rengaskansiot, kulmalukkokansiot, lahjakassit, lahjapaperit ja tarrat. Tuotteiden ulkoasussa on käytetty pääosin kahta kuosia: vaaleasävyinen "unikko" ja tummasävyinen "lupiini".

  Utuliini-tuotteet ovat ostettavissa kaikista hyvin varustelluista kirjakaupoista ja vähittäistavarakaupoista sekä muilta Linnapaperin jälleenmyyjäasiakkailta. Kaikki Utuliini-tuotteet löydät kätevästi myös Karistopapin verkkokaupasta (tuotteisiin pääset käsiksi esimerkiksi kirjoittamalla verkkokaupan hakukenttään "Utuliini")  Tutustu, ihastu ja osta omaksi tai lahjaksi!


 • Linnapaperin tuotteet myös Karistopapin kuluttajaverkkokaupasta!
  12.01.2022

  Tiesithän, että Linnapaperin tuotteita voit tilata kätevästi suoraan kotiisi Karistopap-verkkokaupastamme. Karistopap on Linnapaperi Oy:n omistama liiketoiminta-alue ja tuotemerkki. Kuluttajaverkkokaupastamme löydät paitsi korkealaatuiset Karistopapin klassikkotuotteet myös tuoreimmat korttiuutuudet, kalenterit, magneetit, avaimenperät, adressit ja paljon muuta mielenkiintoista.

  Käy tutustumassa ja tee kivoja löytöjä!

  www.karistopap.fi


 • Nyt on juhlan paikka – Linnapaperi täyttää 30 vuotta!
  04.06.2021

   

  Kesäkuun 12. päivä on todellinen juhlapäivä, kun Linnapaperi Oy täyttää kunnioitettavat 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tulemme järjestämään kesän aikana kilpailuja ja arvontoja sosiaalisen median kanavissamme sekä julkaisemaan muistoja vuosien ja vuosikymmenten varrelta – ota Linnapaperin Facebook ja Insta seurantaan, jos ne eivät jo ole! Jos pandemiatilanne sallii, pyöreitä vuosia juhlistetaan vielä erikseen alkusyksystä Keuruulla.

  Linnapaperi Oy perustettiin Jyväskylässä keväällä 1991 Mikko Linnan ja Soile Hiekkasalmi-Linnan toimesta. Virallisesti kaupparekisteriin yritys merkittiin 12.6.1991. Ensimmäisinä vuosinaan yritys toimi Jyväskylän ydinkeskustasta, Ilmarisenkadulta käsin: ensin kellarikerroksessa ja sitten katutasossa, Jyväskylän kävelykadun sykkeessä. 2000-luvun taitteeseen tultaessa liiketoiminta oli kasvanut, ja yritys päätti muuttaa toimitilansa Jyväskylän Viitaniemeen Sepäkadulle. Sepänaukion kulmalla sijaitsevasta punaisesta tiilirakennuksesta kortteja ja muita tuotteita toimitettiin asiakkaille yli kymmenen vuoden ajan.

  Keväällä 2014 Linnapaperin toiminnassa tapahtui seuraava suuri muutos, kun yrityksen kotipaikka siirtyi Jyväskylästä Keuruulle. Uusi koti löytyi Otavan Kirjapainokylästä – tiloista, jossa Linnapaperi Oy sijaitsee myös nykyään. Keuruulle muuton taustalla oli ennen kaikkea oman kotimaisen suunnittelun ja tuotannon merkittävä lisääntyminen. Uusi sijainti Keuruulla mahdollisti uusien kotimaisten korttien ja muiden paperituotteiden valmistuksen paikallisten kumppaniyritysten kanssa. Näistä laadukkaista ja vastuullisesti valmistetuista kotimaisista tuotteista Linnapaperi tunnetaan yhä edelleen.

  Syksyllä 2018 Linnapaperissa "viestikapula" siirtyi sukupolvenvaihdoksen seurauksena seuraavalle sukupolvelle, kun yrityksen vetovastuun ottivat harteilleen Mikko Linnan ja Soile Hiekkasalmi-Linnan lapset Tapani Linna (nyk. toimitusjohtaja) ja Sanna Linna-Rentto (nyk. tuotejohtaja).  Alkuperäiset yrittäjät jatkavat yhä mukana yrityksen kehittämistyössä tukien kokemuksellaan uusia yrittäjiä.

  Kesällä 2020 Linnapaperi Oy:n tarina sai jälleen uuden ja merkittävän juonenkäänteen, kun Karistopapin perinteikäs liiketoiminta siirtyi liiketoimintakaupassa osaksi Linnapaperi Oy:tä. Kaupan myötä yrityksen tuotevalikoima kasvoi yli 250 tuotenimikkeellä. Nykyään tuotevalikoima sisältää paitsi laadukkaat kortti-, tarra-, lahjatavara- ja paketointimallistot, myös kattavan valikoiman erilaisia kirja- ja paperijalosteita, kansiotuotteita, lomakkeita sekä muita toimistotarvikkeita. Jatkamme suurella ylpeydellä Karistopapin yli 100 vuotta kestänyttä kotimaisten kirja- ja paperijalosteiden tuotantoperinnettä! Karistopapin tuotteisiin voit tutustua kuluttajaverkkokaupassamme: www.karistopap.fi

  30 vuoden iässä Linnapaperi Oy on elinvoimainen ja kasvava perheyritys, jossa luotetaan vahvasti kotimaiseen osaamiseen ja perheyrittäjyyteen. Toimintamme tukijalkana ovat osaava ja ihana henkilöstömme sekä luotettavat asiakkaamme, joiden roolia yrityksen kehityksessä emme voi liikaa korostaa. Pohjimmaisena on kuitenkin kuluttajien kiinnostus tuotteitamme kohtaan. Mieltämme lämmittää suuresti, että tuotteistamme saatu kuluttajapalaute on varsinkin viime vuosina ollut todella positiivista ja rohkaisevaa. Otamme jatkossakin kaiken palautteen ilolla ja hartaasti vastaan.

  Me Linnapaperi Oy:n omistajat ja työntekijät olemme ylpeitä yrityksemme vaiherikkaasta historiasta sekä siitä, mitä olemme nyt ja mihin suuntaan matkalla. Valtavan isot kiitokset kaikille Teille Linnapaperin tarinassa mukana olleille ja oleville - kippis ja kumarrus!


 • Uudet #tulivaanmieleen-lahjatavarat nyt kaupoissa!
  03.03.2020

  Linnapaperin uudet #tulivaanmieleen-avaimenperät ja -magneetit ovat nyt myynnissä kaupoissa. Uudet mallit löydät muun muassa kaikista Prismoista.

  Hauskat ja ihanat avaimenperät ja magneetit soveltuvat hyvin lahjaksi, tuliaisiksi tai ihan vain omaksi iloksi arjen piristykseksi. Käy hakemassa omasi!