Linnapaperi Oy – ihanan erilainen korttiyritys 

Linnapaperi Oy on kortti-, paperi- ja lahjatavara-alan suunnittelu- ja tukkuyritys. Olemme kotimainen yritys, jonka tuoteryhmiä ovat posti- ja onnittelukortit, adressit, askartelu- ja lisenssitarrat, paketointituotteet sekä lahjatavaratuotteet. Kesällä 2020 toteutetun Karistopap-liiketoimintakaupan myötä tuotevalikoimamme kasvoi yli 250 eri tuotenimikkeellä. Nykyään tuotevalikoimamme sisältää paitsi laadukkaat kortti-, tarra-, lahjatavara- ja paketointimallistot, myös monipuolisesti erilaisia kirja-, paperi- ja kansiotuotteita sekä muita toimistotarvikkeita. Linnapaperi Oy jatkaa suurella ylpeydellä Karistopapin yli 100 vuotta kestänyttä kotimaisten kirja- ja paperijalosteiden tuotantoperinnettä!  Karistopapin tuotteisiin voit tutustua kuluttajaverkkokaupassamme: www.karistopap.fi 

Huhtikuussa 2024 Linnapaperi Oy:n aloitti yhteistyön ruotsalaisen Picturan kanssa. Yrityskaupan myötä Linnapaperi liittyi osaksi Pictura-konsernia. Kaupan myötä Linnapaperin toimintaedellytykset nousivat uudelle tasolle, mikä mahdollistaa jatkossa toiminnan kehittämisen entisestään. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä Pictura-perheen sisällä!
MTF16

Linnapaperin tarina alkoi 1990-luvun alussa, kun eräs jyväskyläläinen perheenisä päätti toteuttaa visionsa ja perustaa oman korttialan yrityksen. Yrityksen toiminta alkoi keväällä 1991, ja kotipaikka säilyi Jyväskylässä vuoteen 2014 asti. Vuosien varrella Linnapaperi on kasvanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa korttien ollessa edelleen yrityksen kulmakivi. Toimintamme jatkuu nykyään toisessa sukupolvessa sekä ammattitaitoisen henkilökunnan ja maanlaajuisen myyntiorganisaation voimin. Työllistämme myös lukuisia kotimaisia suunnittelijoita, valokuvaajia ja taiteilijoita. Juuremme ovat vahvasti Keski-Suomessa, ja nykyään kotipaikkamme on Keuruu.

Ajatusmaailmaamme ohjaavat luovuus, erilaisuus ja rohkeus. Haluamme uudistaa korttialaa sekä tuoda markkinoille raikkaan ja erilaisen vaihtoehdon – korkeaa laatua unohtamatta. Kotimainen työ ja perheyrittäjyys ovat meille tärkeitä arvoja. Valtaosa korteistamme valmistetaan Keuruulla Otavan Kirjapainokylässä, jossa myös Linnapaperin toimitilat sijaitsevat. Myös suuri osa Karistopapin tuotteista valmistetaan Keuruulla yhdessä kumppaniyritystemme kanssa.

Oman suunnittelun ja tuotannon tuotteillemme on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-tunnus. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme ympäristöystävällisiä painotaloja, joille on myönnetty Joutsenmerkki. Oman tuotannon lisäksi tuomme maahan muutamia valikoituja kansainvälisiä tuotesarjoja. Ulkomaisten yhteistyökumppaniemme kanssa meillä on luottamuksellinen suhde monen vuoden ajalta.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö on meille sydämen asia. Haluamme edistää ihmisten välistä ystävyyttä ja vahvoja tunteita tuotteidemme kautta sekä ylläpitää vahvaa kotimaista korttiperinnettä. Aiomme jatkossakin tarjota ennakkoluulotonta ja rohkeaa tuotekehitystä sekä luovia tuotteita pieniin ja suuriin hetkiin – unohtamatta toimivia kotimaisia klassikoita.