Linnapaperi Oy – aito kotimainen perheyritys

Linnapaperi Oy on kortti-, paperi- ja lahjatavara-alan suunnittelutoimisto ja tukkuliike. Olemme kotimainen perheyritys, jonka tuoteryhmiä ovat posti- ja onnittelukortit, adressit, askartelu- ja lisenssitarrat, paketointituotteet sekä lahjatavaratuotteet. Kesällä 2020 toteutetun Karistopap-liiketoimintakaupan myötä tuotevalikoimamme kasvoi vielä yli 250 eri tuotenimikkeellä. Nykyään tuotevalikoimamme sisältääkin paitsi laadukkaat kortti-, tarra-, lahjatavara- ja paketointimallistot, myös monipuolisesti erilaisia kirja- ja paperijalosteita, kansiotuotteita, lomakkeita sekä muita toimistotarvikkeita. Linnapaperi Oy jatkaa suurella ylpeydellä Karistopapin yli 100 vuotta kestänyttä kotimaisten kirja- ja paperijalosteiden tuotantoperinnettä!  Karistopapin tuotteisiin voit tutustua kuluttajaverkkokaupassamme: www.karistopap.fi  Laadukkaiden ja vastuullisesti valmistettujen tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukkupalvelua aina tuotteiden valmistuksesta niiden hyllytykseen asti.MTF16

Linnapaperin tarina alkoi vuonna 1991, jolloin eräs perheenisä päätti toteuttaa visionsa ja perustaa oman korttialan yrityksen. Vuosien varrella Linnapaperi on kasvanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa korttien ollessa edelleen yrityksen kulmakivi. Toimintamme jatkuu nykyään kahden eri yrittäjäsukupolven, ammattitaitoisen henkilökunnan ja maanlaajuisen myyntiorganisaation voimin. Työllistämme myös lukuisia kotimaisia suunnittelijoita, valokuvaajia ja taiteilijoita. Juuremme ovat vahvasti Keski-Suomessa, ja kotipaikkamme on Keuruu.

Ajatusmaailmaamme ohjaavat luovuus, erilaisuus ja rohkeus. Haluamme uudistaa korttialaa sekä tuoda markkinoille raikkaan ja erilaisen vaihtoehdon – korkeaa laatua unohtamatta. Kotimainen työ ja perheyrittäjyys ovat meille tärkeitä arvoja. Valtaosa korteistamme valmistetaan Keuruulla Otavan Kirjapainokylässä, jossa myös Linnapaperin toimitilat sijaitsevat. Myös suuri osa Karistopapin tuotteista valmistetaan Keuruulla yhdessä kumppaniyritystemme kanssa.

Oman suunnittelun ja tuotannon tuotteillemme on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-tunnus. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme ympäristöystävällisiä painotaloja, joille on myönnetty Joutsenmerkki. Oman tuotannon lisäksi tuomme maahan muutamia valikoituja kansainvälisiä tuotesarjoja. Ulkomaisten yhteistyökumppaniemme kanssa meillä on luottamuksellinen suhde monen vuoden ajalta.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö on meille sydämen asia. Haluamme edistää ihmisten välistä ystävyyttä ja vahvoja tunteita tuotteidemme kautta sekä ylläpitää vahvaa kotimaista korttiperinnettä. Aiomme jatkossakin tarjota ennakkoluulotonta ja rohkeaa tuotekehitystä sekä luovia tuotteita pieniin ja suuriin hetkiin – unohtamatta toimivia kotimaisia klassikoita.