Linnapaperi – aito kotimainen perheyritys

Linnapaperi Oy on kortti- ja lahjatavara-alan tukkuliike. Olemme perheyritys, jonka tuoteryhmiä ovat posti- ja onnittelukortit, adressit, askartelu- ja lisenssitarrat sekä lahjatavaratuotteet. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukkupalvelua aina tuotteiden valmistuksesta niiden hyllytykseen asti.MTF16

Tarinamme alkoi vuonna 1991, jolloin eräs perheenisä päätti toteuttaa visionsa ja perustaa oman korttialan yrityksen. Vuosien varrella Linnapaperi on kasvanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa korttien ollessa edelleen yrityksen kulmakivi. Nykyään toimintamme jatkuu kahden sukupolven, ammattitaitoisen henkilökunnan ja maanlaajuisen myyntiorganisaation voimin. Juuremme ovat syvästi Keski-Suomessa, ja kotipaikkamme on Keuruu.

Ajatusmaailmaamme ohjaavat luovuus, erilaisuus ja rohkeus. Haluamme uudistaa korttialaa sekä tuoda markkinoille raikkaan ja erilaisen vaihtoehdon – korkeaa laatua unohtamatta. Kotimainen työ ja perheyrittäjyys ovat meille tärkeitä arvoja. Valtaosa korteistamme valmistetaan Keuruulla Otavan Kirjapainokylässä, jossa myös Linnapaperin toiLN-25mitilat sijaitsevat. Oman tuotannon korteillemme on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-tunnus. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme ympäristöystävällisiä painotaloja, joille on myönnetty Joutsenmerkki. Oman tuotannon lisäksi tuomme maahan muutamia valikoituja kansainvälisiä tuotesarjoja. Ulkomaisten yhteistyökumppaniemme kanssa meillä on luottamuksellinen suhde monen vuoden ajalta.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö on meille sydämen asia. Haluamme edistää ihmisten välistä ystävyyttä ja tunnetta tuotteidemme kautta. Aiomme jatkossakin tarjota ennakkoluulotonta ja rohkeaa tuotekehitystä sekä luovia tuotteita pieniin ja suuriin hetkiin.