Linnapaperi

Linnapaperi Oy on kortti- ja lahjatavara-alan tukkuliike ja maahantuoja. Olemme perheyritys, jonka tuoteryhmiä ovat posti- ja onnittelukortit, adressit, askartelu- ja lisenssitarrat sekä lahjatavaratuotteet. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukkupalvelua aina tuotteiden valmistuksesta niiden hyllytykseen asti.

Tarinamme alkoi vuonna 1991, jolloin eräs perheenisä päätti toteuttaa visionsa ja perusti oman korttialan yrityksen. Vuosien varrella Linnapaperi on kasvanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa korttien ollessa edelleen yrityksen kulmakivi. Nykyään toimintamme jatkuu kahden sukupolven, ammattitaitoisen henkilökunnan ja maanlaajuisen myyntiorganisaation voimin. Juuremme ovat syvästi Keski-Suomessa, ja kotipaikkamme on Keuruu.

Ajatusmaailmaamme kuuluu luovuus, erilaisuus ja rohkeus. Haluamme uudistaa korttialaa ja tuoda markkinoille erilaisen vaihtoehdon; uuden ja raikkaan tuulahduksen innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita. Kotimainen työ ja yrittäjyys ovat meille tärkeitä arvoja. Valtaosa korteistamme valmistetaan Keuruulla. Oman tuotannon korteillemme on myönnetty kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlipputunnus. Lisäksi tuomme maahan muutamien valikoitujen kansainvälisten yritysten tuotteita ja tuotesarjoja Suomessa.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö on meille sydämen asia. Haluamme tuotteidemme kautta edistää ihmisten välistä ystävyyttä ja tunnetta. Aiomme jatkossakin tarjota ennakkoluulotonta ja rohkeaa tuotekehitystä sekä luovia tuotteita pieniin ja suuriin hetkiin.